Пан-Пицца [Pan-Pizza] Пан-Пицца [Pan-Pizza]
 Замовлення Пан-Піцци
   Замовлення On-Line, Київ
   Замовлення за телефоном

 Меню
   Меню Київ
 Кафе
   Повний перелік кафе
   Карта кафе, Київ
 Співпраця
   Франчайзинг
   Вакансії
   Кадровий менеджмент

 Про піццерію
   Енциклопедія Піцци
   Енциклопедія Пасти
   Питання та відповіді
   Концепція Quick&Casual

 Про компанію
   Новини
   Про компанію
   Команда
   Контактна інформація

 Extras!
   Форум Пан-Піцца


Ваше замовлення

Ваш профайл

Історія замовлень

Бажаєте отримувати саму свіжу іинформацію про акції та знижки Пан-Пiца? Підпишіться зараз!

Ваш E-Mail:  

Яку Пан-Пiцу Ви вважаєте найсмачнішою:
 з бортiком767
 італійську1072
 гранд1899
русский разделукраїнський розділ

А

Америка
Ніхто не любить піццу так, як американці, що поглинають три мільярди штук на рік, віддаючи перевагу піцці з ковбасою пепероні. За даними Національної асоціації виробників піцци сукупний річний оборот 61 тисячі американських піццерій досягає колосальної цифри 30 мільярдів доларів, що можна порівняти з загальним обсягом продажів у всіх країнах, разом узятих!

 


Б

Базилік
Пряна трава, якою посипаються деякі види піцци. Смак базиліку злегка гіркуватий із солодкуватим присмаком. Деякі види базиліку за запахом нагадують гвоздику чи мускатний горіх.

Біла піцца
(blanса) Різновид піцци. Свою назву одержала завдяки тому, що в неї не додаються помідори. Як соус використовуються майонез або вершковий соус.

Белая Пицца
Белая Пицца


В

Висока кухня
Висока кухня не обійшла своєю увагою піццу. Імениті кухарі готують піццу з кульбабами, устрицями, річковими раками й ікрою. Існує піцца, використовувана як десерт - просочена джемом, із фруктами, посипана пудрою і корицею.

 


Г

Греція
Країна, що нарівні з Італією змагається за звання батьківщини піцци.
У Древній Греції стали запікати плоскі коржі з тіста разом з начинкою, у якості якої використовувалися овочі, м'ясо, маслини, молочні продукти і т.д. Ця грецька піцца називалася "plakuntos".



Д

Доставка
Напевно, якби не було піцци, то невідомо чи була б узагалі винайдена служба доставки їжі. Швидкість готування і зручність транспортування зробили піццу лідируючим блюдом цього напрямку сервісу. Досить просто набрати номер служби доставки, і через якийсь час піцца буде доставлена додому чи в офіс. Дуже зручно, швидко і смачно!

Дієта
Дієтологи радять хоча б один раз на тиждень вживати піццу на обід чи вечерю, тому що звичайна порція "Маргарити" - це третина денної норми споживання їжі для людини.
Середземноморській кухні, і особливо піцці, притаманний ідеальний баланс різних живильних речовин. Тісто (вуглеводи), помідори (вітаміни і клітковина), сир (білки), оливкова олія (ліпіди) - проста, але в той же час смачна і здорова їжа.

Доставка Пиццы
Доставка Пиццы


Е

EZ Crust
EZ Crust
Космічна піцца. Космічний центр NASA за харчовими технологіями на конкурсі, що щороку проходить в університеті штату Айова, присудив перший приз піцці за назвою "EZ Crust".
Піцца задовольняє усім вимогам, що пред'являються продуктам харчування для космічних польотів. Вона виготовлена з багатих білками похідних продуктів сої з волокнистою структурою. Така піцца проста в готуванні й у збереженні, а при її споживанні (тобто при відкушуванні) не утворяться крихти, що у невагомості можуть розлетітися по всьому кораблі. Крім того, як стверджують очевидці-дегустатори, "EZ Crust" - досить смачна штука, що теж досить важно для астронавтів, особливо в тривалих космічних польотах, як, наприклад, під час експедицій на МКС, що тривають 3-4 місяця.

Етнічна Піцца
Піцца - одне з найпопулярніших у світі блюд. Багато народів розробили свої національні варіанти піцци. В Індії до неї люблять додавати маринований імбир, фарш із баранини і соєвий сир. У Японії обожнюють піццу з вуграми і кальмарами, у Пакистані - з гострим каррі. Костариканці надають перевагу піцці з кокосами, а бразильці – з зеленим горошком.

EZ Crust на орбите
EZ Crust на орбите


З

Заморожена піцца
Заморожений напівфабрикат піцци, що складається з коржа і начинки. Продається в магазинах, часто використовується в мережних фаст фудах.
Скажемо прямо, варіант не найкращий . Причому справа тут не в самій заморозці, а у відсутності спеціальної високотемпературної печі у вас у будинку. Звичайна домашня духовка піццу добре не пропече: вона або залишиться сирою, або підгорить.

Здоров'я
Учені з міланського інституту фармакології стверджують, що споживання піцци може знизити ризик захворювання раком. Відповідно до результатів дослідження, ті, хто їсть піццу кілька разів на тиждень, ризикують занедужати раком менше, ніж ті, хто її не вживає. Гастрономічні пристрасті більш 3 тисяч італійців, уражених пухлиною травного чи тракту горла, були докладно вивчені і зіставлені з подібними даними про 5 тисяч пацієнтів, що страждають іншими хворобами. Учені з'ясували, що ризик появи пухлини в ротовій порожнині чи стравоході знижується в аматорів піцци відповідно на 34 і 59 відсотків.

 


I

Інтернет
Піцца, ну прямо таки надпопулярне блюдо! Пошук в Інтернеті на слово "pіzza" дає результат у 5 081 345 сайтів!!!
Один тільки Яндекс оцінює кількість запитів на слово піцца як 19732 на місяць!!! Послуга "Замовлення Піцци за Інтернет" набирає усе велику популярність.

Італія
Легендарна батьківщина піцци. Італійці створили більш ніж 2000 рецептів піцци і зуміли переконати майже увесь світ у своїй перевазі щодо готування піцци. Тільки французи переконані, що їх піцца (зокрема , провансальський варіант) не уступає італійській.

Заказ Пиццы по Интернет
Заказ Пиццы по Интернет


К

Кальцоне
(Calzone) Своєрідна "закрита" піцца. При її виготовленні краї піцци защіплюють у вигляді "вареника" або "конверта". Гурмани цінують кальцоне за те, що під хрусткою скоринкою вона цілком зберігає аромат використовуваних продуктів.
Кальцоне довго залишається гарячою, тому цей вид піцци часто замовляється додому.

Квик Кежал
"Quіck&Casual" - швидко і щодня – так називається нова концепція в справі організації суспільного харчування. Надзвичайно популярні в Америці і Європі, такі заклади займають середнє положення між рестораном і фаст фудом. Такі мережні кафе не використовують заморожені напівфабрикати, і всі блюда готують на замовлення.
Дуже часто такі заклади пропонують своїм клієнтам італійську кухню, у тому числі і піццу. Так, наприклад, в українській мережі Quіck&Casual кафе "Пан-Піцца" уся піцца виготовляється вручну. Клієнт сідає за столик, робить замовлення і через 10 хвилин отримує гарячу і смачну піццу. Якщо ви хочете скуштувати якісну піццу за помірною ціною, то ці заклади саме те, що вам треба.

Корж
Як відомо, піцца може бути товстою і тонкою - у залежності від способу розкочування тіста. Наприклад, відвідувачам мережі кафе "Пан-Піцца" пропонуються три сорти піцци з різноманітними начинками - на тонко розкатаному тісті (класична італійська), на пишному (так звана сіцілійська піцца "фокаччо") і тонка, що формується в спеціальній формі, таким чином, у неї з'являється хрусткий підсмажений бортик.

Кальцоне
Кальцоне



Пышный корж
Пышный корж



Тонкий корж
Тонкий корж



Л

Лукулл
Давньоримський полководець і гурман, якому приписують винахід піцци. Звані бенкети зробили Лукулла більш знаменитим, ніж його військове ремесло. Неаполітанці дотепер цінують блюда, що колись прикрашали його святковий стіл. Одним з цих блюд була піцца - а ля наполетана. Вона являла собою золотаво-жовтий пиріг з кислого тіста, спечений на деревному вугіллі.
Лукулл

Лукулл
Лукулл


М

Маргарита
Одинадцятого червня 1889 року кухаря Раффаэле Эспозито, жителя Неаполя, запросили спекти піццу для королеви Маргарити, дружини короля Умберто, що тільки-но став на чолі об'єднаного італійського королівства.
Судячи зі збережених свідчень, були виготовлені три види піцци. В одну з них входили помідори, моцарела і базилік тих же кольорів, що й італійський прапор: червоного, білого і зеленого. За легендою королеві особливо сподобалася ця піцца, і вона дозволила назвати її своїм ім'ям, тим самим поклавши початок кулінарному канону. З тих пір моцарела і томати стали неодмінними складовими цього блюда. Базилік, як і інші ароматичні трави, додають за смаком.

Моцарела
Ідеальний сир для піцци: м'який, плавкий, із приємним смаком . Моцарела робиться з пастеризованого коров'ячого молока чи молока буйвола. Моцарела з молока буйвола більш жирна, волога з більш молочним смаком. Обидва типи гарні для того, щоб подавати її розплавленою з макаронами, у піццах та начинках для фаршированих овочів. Моцарелу можна подавати просто як закуску зі шматочками томатів та оливками.

Моцарелла с помидорами
Моцарелла с помидорами


Н

Напої
Кислуватий помідорний смак піцци добре сполучається з молодим білим вином (сухим чи спуманте), однак на Україні вже вкорінився звичай запивати її пивом. Добре підійдуть сорти пива, що не мають вираженого присмаку хмелю чи (гіркуватості).

Начинка
У піцці обов'язково повинна бути начинка. Якщо без начинки, то це вже не піцца, а лаваш. Типовий італійський склад начинок наступний:
- Сир моцарелла, помідори, часник, чабер.
- Сосиски, оливки, каперси, часник.
- Маслини, смажена цибуля.
- Тонко нарізана салямі.
- Консервований тунець.

Неаполь
Неаполь для піцци, це все рівно, що Мюнхен для пива. Світова столиця піцци, батьківщина найзнаменитіших піцц: Марінари та Маргарити. У Неаполі функціонують Університет піцци й Асоціація справжньої неаполітанський піцци.

Сыр моцарелла
Сыр моцарелла



Тунец
Тунец


О

Оливки
Оливки - плоди вічнозелених дерев і чагарників сімейства маслинових. Використовуються для готування маслинової олії.. Консервовані плоди оливок добре засвоюються. Систематичне вживання маслин і оливок, за твердженням фахівців, охороняє від шлунково-кишкових і серцево-судинних захворювань.
Входять у рецептуру багатьох видів піцци.

Орегано
Пряна трава, вживається як у свіжому, так і в сушеному виді. Орегано широко використовують італійці, додаючи його в піццу, пасту, до помідорів. Також підходить до гарячих бутербродів, супів, курячих страв.

Оригінал
Знавці стверджують, що справжня неаполітанська піцца буває тільки двох видів - "Маргарита" і "Марінара". Для готування першої беруться строго визначені компоненти: помідори із Сан-Марцано, найсвіжіша маслинова олія, сир моцарела з молока буйволиці, базилік і щіпка солі. Піццу "Марінара", названу на честь рибалок, що традиційно їли її на сніданок, заправляють помідорами, часником, маслиновою олією та щіпкою орегано.

Оливки и маслины
Оливки и маслины




Орегано
Орегано


П

Пан-Піцца
Українська мережа Quіck&Casual кафе. Пропонує своїм відвідувачам широкий вибір піцци, пасти, других страв і десертів.

Пепероні
Піцца пепероні - найпопулярніша піцца в Америці. Свою назву отримала завдяки начинці з пікантної італійської ковбаси пепероні.

Песто
(Pesto) Традиційний соус з італійської області Лігурія. Його основа - листи базиліку, маслинова олія, часник, кедрові горіхи, сіль, а також сири пармезан (Parmіgіano-Reggіano) і пекорино (pecorіno).
Свою назву одержав через традиційний спосіб готування: інгредієнти розтираються пестом у спеціальній ступі до пастообразного стану.
Широко застосовується при готуванні багатьох видів піцци.

Пекти
Для випічки "неаполітанського наркотику" сьогодення дотепер користуються тільки дров'яною піччю, складеною з цегли. Справа в тім, що в традиційній облицьованій цеглою печі жар розподіляється рівномірно. Не менш важливий і легкий димок, що виходить від палаючих полін. Він додає піцці ніжний підкопчений смак.
Як альтернатива дров'яній печі також широко використовуються електропечі викладені каменем. Вони теж дають дуже непоганий результат, головне, щоб у цієї печі було спеціальне кам'яне облицювання.

Піцца
Що ж таке "піцца"?
Знаменитий знавець кулінарії Вільям Похльобкін у своєму словнику дає піцці наступне визначення: (ит. pіzza). Італійський відкритий пиріг швидкої випічки. Тісто для піцци характеризується підвищеним вмістом дріжджів. Усі продукти, що йдуть у піццу, ріжуться маленькими, однаковими шматочками, маслини звільняються від кісточок.

Піццерія
Назва закладу, що спеціалізується на приготуванні піцци. Крім піцци, у більшості піццерій вам також обов'язково запропонують напої, десерти, і невеликий вибір других страв. Перевага відвідування піццерії - наявність спеціальної печі й індивідуальне готування піцци безпосередньо після вашого замовлення.

Піццайола
Італійська назва професійних збирачів піцци. В італійських піццайол є своє професійне свято - День піццайоли, що відзначається 25 жовтня.

Печериці
Гриби, що доступні весь рік і широко використовуються при готуванні піцци. Відрізняються тонким смаком, що добре розкривається при запіканні.

Пан-Пицца




Пицца Пеперони
Пицца Пеперони




Соус Песто
Соус Песто




Печь для пиццы
Печь для пиццы

Шампиньоны для пиццы
Шампиньоны для пиццы



С

Салямі
Італійська ковбаса з однаково подрібненими шматочками м'яса і жиру, виготовлюється з ослиного м'яса. В інших країнах цю назву застосовують до зовні схожих видів ковбаси з яловичини і свинини. Салямі - одна з найпопулярніших начинок для піцци.

Сімейні сварки
Після опитування подружніх пар у віці від 24 до 50 років американські соціологи прийшли до висновку, що більшість з них, як не дивно, після сварки примиряє аж ніяк не секс, а спільно з'їдена піцца.

Слайс
Шматочок піцци. Від англійського "slіce" - скибочка, частка, частина чого-небудь. Зазвичай назва «слайс» вживається щодо порціонного продажу готової піцци у фаст-фудах. Піцца готується заздалегідь, продається шматочками і її можна з'їсти рівно стільки, скільки хочеться. Недолік - вам можуть запропонувати вже остиглий шматочок піцци, а це вже зовсім не той смак і якість.

Сіль
Здавалося б, продукт найзвичайніший. Однак, неаполитанці вважають, що в правильну піццу може входити тільки морська сіль.

Сир
Неодмінна складова частина піцци. Окрім додання піцці особливого пікантного смаку, розплавляючись, він утворює ніжну скоринку, що робить піццу більш соковитою. Класичним сиром для піцци є моцарела. Також для готування піцци широко використовуються такі знамениті сири як Пармезан, Грана Падана, Эмменталь, Гауда, Шевро і навіть делікатесний Рокфор. В Італії дуже популярна піцца з декількома видами сиру, таким чином, кожен шматочок такий піцци має свій власний смак.

Салями
Салями для пиццы




Слайс
Слайс




Сыр Дор-Блю
Сыр "Дор-Блю"


Т

Тісто
Для готування піцци використовується дріжджове прісне тісто. Відповідно до класичного рецепта, на 1,8 кілограма борошна потрібний один літр води. Кількість дріжджів залежить від того, скільки часу ви відводите на те, щоб у вас підійшло тісто, а також від температури і вологості повітря.

Томати
Один з найважливіших компонентів піцци. Томати використовуються як у вигляді соусу для основи, так і у вигляді топпінгу. Томати додають піцці особливий, кислуватий смак і соковитість.
Зараз у це важко повірити, але до відкриття європейцями Америки піцца готувалася без використання томатів! До речі, борщ теж.

Топпінг
Теж, що і начинка (див). Англійська назва начинки для піцци. Походить від англійського іменника "top" - вершина. Таким чином, топпінг це те, що кладеться поверх тіста і помідорного соусу.

Томаты
Томаты




Морепродукты
Морепродукты,
топпинг для гурманов


У

Університет
У Неаполі працює спеціалізований Університет піцци. Сотні студентів з усього світу з'їжджаються сюди, щоб потрапити на двомісячні курси піццерійного мистецтва з подальшим проходженням практики в історичних піццеріях міста. Тут вивчають історію цього дивного блюда, борошняні суміші, технологію готування тіста і використання деревини в печах. Однак, місцеві кулінари все одно вважають, що два місяці - це вкрай мало для того, щоб стати першокласним майстром піцци. Хочеш не хочеш, говорять вони, а на навчання іде не менше десяти років, за які потрібно попрацювати і мийником посуду, і навчитися замішувати тісто, і опанувати мистецтво розпалювання печі.

 


Ф

Фокаччо
Так звана італійська сільська піцца. Являє собою корж, запечений з маслиновою олією, шматочками маслин і пряних трав.

Фокаччо
Фокаччо


Ч

Чорна Піцца
Шеф кухар одеського ресторану "Грінвіч" створив ексклюзивну "чорну піццу".
Основу цієї піцци складає корж зі спеціального чорного тіста, пофарбованого чорнилом каракатиці. Як начинка використовується філе лосося і три види ікри: червона, чорна і зелена, що добувається з летучої риби.

Черная пицца
Черная пицца


Я

Японія
На фестивалі піцци Pіzzafest-2003, що проходив в Італії, кращою була визнана піцца виготовлена не італійцем, а японцем! Мікато Оніші, що працював в одній з піццерій на острові Іскья, приїхав в Італію лише два роки тому і йому не знадобилося багато часу, щоб опанувати секрети майстерності виготовлення цього типового італійського блюда.
Піццу, що він приготував, можна назвати дійсно справжньою неаполітанською піццею. До того ж, вона не тільки смачна, але і виготовлена відповідно до традицій: під час готування Макато крок за кроком виконував вказівки, складені
Асоціацією справжньої неаполітанський піцци (ця організація займається популяризацією традиційної неаполітанський піцци, і саме її рекомендації використовуються владою для сертифікації цього блюда).
Новоявлений король Піцци-Маргарити став кращим за найіменитіших неаполитан!



Вопросы и ответы

Рыбный суп
Суп дня!
Суп рибний
36 грн


Київ:
Час роботи: 9:30 до 22:45
Минимальная сумма заказа: 50 гривен
Телефон для замовлень:
2-3-4-5-592


Кривий Ріг:
Меню та ціни Пан-Пицца у Кривому Розі Час роботи: 10:00 до 21:00
Телефон для замовлень:
92-24-45, 8-095-233-45-88


Copyright © 2001-2005  Реста. Також дивіться: Грiнвiч, Стейкхаус. М'ясо та Вино, Дача, la veranda, Компот на головнуНаписати листа